Scandal şi bătaie într-un bar din Beltiug

Scandal şi bătaie într-un bar din Beltiug

Doi dintre bărbaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale/foto: Arhiva

Cinci bărbaţi din Beltiug şi Satu Mare sunt cercetaţi de poliţişti după ce s-au bătut în faţa unui  bar din localitatea Beltiug. Doi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei cinci sunt cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Secţiei 4 Beltiug Poliţie Rurală, alături de jandarmii Grupei de Intervenţie Beltiug, au intervenit în cursul serii de ieri, la ora 20.00, pentru aplanarea scandalului izbucnit în faţa unui bar din localitate. Poliţiştii i-au identificat pe cei cinci bărbaţi care au provocat scandal, stabilind că Reinhard N., de 20 de ani şi Istvan S., de 22 de ani, ambii din Beltiug, aflându-se în bar, au fost loviţi de Ioan G., de 25 de ani, din Beltiug, Norbert T., de 30 de ani şi Zsolt K., de 35 de ani, din Satu Mare. Poliţiştii au demarat actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, urmând ca, în cazul persoanelor agresate să se stabilească numărul de zile de îngrijiri medicale şi implicit, în funcţie de concluziile medicilor legişti, încadrarea juridică a faptei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările