Satu Mare: Apel de Urgență 112 pentru grădinari

Copiii din grupa mijlocie din cadrul grădiniței cu program prelungit numărul 13 au învățat ieri importanța existenței numărului de urgență 112. Însoțiți de educatoare, micuții au vizitat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Someș“ Satu Mare unde au primit informații legate de apelul de urgență 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiect la grădiniță

„Pe tot parcursul acestei săptămâni, împreună cu copiii și colega mea Luminița, am derulat  un proiect "Apel de urgență 112" în cadrul căruia micuții au învățat ce înseamnă numărul unic de apeluri de urgență 112 dar și cayurile în care acesta trebuie apelat“, a precizat Hajnalka Silaghi, una dintre educatoare.

Proiectul s-a încheiat cu vizita la ISU Satu Mare unde copiii au avut parte de multe surprize. Pe lângă faptul că au văzut pe viu mașinile de intervenție ale pompierilor, care au constituit principala atracție a evenimentului, copiii au stat de vorbă cu pompierii și au aflat câteva detalii legate de intervențiile în cazurile de urgență. La final, grădinarii au avut parte de câteva demonstrații ale militarilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările