Sărbători cu incidente. Poliţiştii sătmăreni au intervenit în patru cazuri de lovire care s-au soldat cu leziuni grave

Sărbători cu incidente. Poliţiştii sătmăreni au intervenit în patru cazuri de lovire care s-au soldat cu leziuni grave

În toate cele patru cazuri autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe    FOTO   arhivă

La sfârşitul acestei săptămâni, poliţiştii sătmăreni au fost solicitaţi să intervină în patru cazuri de lovire, care au avut loc pe raza judeţului Satu Mare. În toate cele patru cazuri autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În noaptea de 19 aprilie, poliţiştii din Andrid au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost lovit. La faţa locului oamenii legii au stabilit bărbatul de 32 de ani, în timp ce se deplasa pietonal pe o stradă din localitatea Andrid , a fost lovit în zona capului cu o bâtă. A fost identificat şi autorul în vârstă de 27 de ani. Partea vătămată a refuzat acordarea îngrijirile medicale şi deplasarea la unitatea medicală.

La al doilea caz de lovire asemănător cu primul au intervenit poliţiştii din Bârsău, constatând că un bărbat de 45 de ani, în timp ce se afla pe stradă, în zona imobilului în care locuieşte, a fost lovit cu o piatră în zona capului de către vecinul său . Între cei doi a intervenit un conflict spontan, iar vecinul său în timpul conflictului i-a aplicat această lovitură provocându-i leziuni.

Duminică un tânăr din Supur a fost lovit. Poliţiştii au stabilit că tânărul de 24 de ani a fost lovit în timp ce se afla în curtea locuinţei sale cu o piatră la nivelul feţei de numitul un prieten de-al său de 28 de ani. În urma loviturii partea vătămată a suferit leziuni la arcada ochiului drept.

Tot duminică, poliţiştii din Acâş au intervenit în cazul unei infracţiuni de lovire comise de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În timp ce se afla la domiciliul său , pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale, bărbatul a fost lovit cu o farburie peste lobul urechii drepte . Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.   

În toate cele patru cazuri autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Vă recomandăm şi

FOTO Locuitorii din Potcoava nu au putut ajunge la biserică din cauza inundaţiilor

200 de poliţişti în plus pe străzile Iaşiului pentru evitarea incidentelor de Florii

Cele mai grave accidente aviatice din ultimii 14 ani

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: