Răsturnare de situaţie în cazul triplului asasinat din Satu Mare. Fiul familiei, principalul suspect

Răsturnare de situaţie în cazul triplului asasinat din Satu Mare. Fiul familiei, principalul suspect

Locuinţa lui Răzvan Rentea a fost percheziţionată de poliţişti cu speranţa de a găsi arma crimei - foto: A.C

Răzvan Rentea, fiului lui Gheorghe şi al Niculinei şi nepotul Vioricăi Apan, cele trei victime ale triplului asasinat de săptămâna trecută de la Apa, este principalul suspect al anchetatorilor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore marţi, 28 noiembrie, iar miercuri urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan Rentea, fiul lui Gheorghe şi al Niculinei şi nepotul Vioricăi Apan, cele trei victime ale triplului asasinat de săptămâna trecută de la Apa, este principalul suspect al anchetatorilor. Imediat după înmormântarea părinţilor săi, acesta a fost reţinut de către organele de ordine şi dus la audieri. Dacă nici de această dată nu îi va convinge pe poliţişti că este nevinovat, Răzvan Rentea va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. 

La baza deciziei de a-l reţine stau şi înregistrările video din comună, pe care s-ar vedea, afirmă surse apropiate anchetatorilor, că Răzvan este cel care a fost în staţia de autobuz după mama sa, cu maşina tatălui. Se presupune că două dintre crime ar fi fost comise deja până în acel moment. 

Nici una din victime nu prezenta alte urme de violenţă cu excepţia rănilor de la cap, care le-au fost fatale, provocate de criminal cu un obiect dur, tăios.

Te-ar putea interesa şi:

Tripla crimă care a îngrozit o comună extrem de liniştită din Satu Mare. „Aici toată lumea intră devreme în casă“

Primul suspect în cazul triplului omor din Satu Mare. După crimă a dispărut, dar Poliţia l-a găsit

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările