Protest spontan la Satu Mare după ce Guvernul a modificat legislaţia penală

Protest spontan la Satu Mare după ce Guvernul a modificat legislaţia penală

Aproximativ 30 de tineri au fost la miezul nopţii în centrul oraşului - foto: A.C

Câteva zeci de persoane au ieşit în stradă să protesteze după ce Guvernul a modificat codurile penale şi a aprobat legea graţierii. Oamenii s-au strâns încet, dar nu se dau duşi acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aprobarea legii gratierii unor persoane precum şi modificarea codurilor civile au creat revoltă şi în rândul sătmărenilor. După ce s-au mobilizat pe reţelele de socializare, aceştia au ieşit în centrul oraşului să protesteze.
 
În primă faza a fost doar un singur protestatar, care pe când părea că se dă bătut să suporte singur frigul,a primit sprijin în demersul său de la alţi tineri care i  s-au alăturat. În acest moment, ora 24, aproximativ 30 de tineri protestează paşnic împotriva Guvernului şi a ultimelor legi adoptate în şedinţă de Guvern.
 
Protestatarii sătmăreni au aprins lumânări la un altar al corupţiei improvizat în ţară, în semn de protest faţă de faptul că prin ultimele măsuri aprobate Guvernul dă frâu liber corupţiei.
 
UPDATE 24:15 - Deocamdată forţele de ordine nu şi-au făcut prezenţa la protest

UPDATE 24:30 - Protestatarii se îndreaptă spre sediul PSD. Se scandează împotriva partidului de guvernare şi a Guvernului
 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările