Proprietarii maşinilor parcare ilegal vor avea de plătit 550 lei pentru a le recupera, după ce vor fi ridicate

Proprietarii maşinilor parcare ilegal vor avea de plătit 550 lei pentru a le recupera, după ce vor fi ridicate

Maşinile vor fi ridicate şi duse în curtea Transurban - foto: obiectiv-sm.ro

Primăria va intra în cel mult 12 săptămâni în posesia unei autoutilitare Iveco, cu care se vor ridica autoturismele parcate ilegal, care se vor depune în curtea operatorului de transport în comun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care vor parca aiurea de acum înainte prin municipiul Satu Mare, fie pe unde nu există realizate locuri de parcare, fie pe spaţiul verde, îşi vor vedea în curând maşina ridicată şi pusă pe o platforma, ca mai apoi să fie depusă într-un spaţiu de unde va fi nevoie de plată pentru a o scoate.
 
„S-a semnat contractul pentru achiziţia autospecialei de ridicare a maşinilor de pe spaţiu public. A câştigat firma Iveco, care are termen 12 săptămâni să livreze autospeciala, cu macara. Maşinile ridicate vor fi depuse în curtea Transurban. ”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.
 
Pentru ca acest serviciu să funcţioneze va fi nevoie de angajarea a 18 persoane care să muncească în trei schimburi la ridicarea de maşini. Aceştia vor urma să fie şcolarizaţi pentru a putea utiliza macaraua de ridicare a maşinilor dar şi autospeciala în sine.
 
Cei care vor avea maşina ridicată vor avea de scos bani frumoşi din buzunare pentru a-şi recupera maşina.
 
„Tariful de ridicare va fi 300 lei, mai apoi va exista un tarif de transport de 200 lei şi un tarif de depozitare de 50 lei. Cei care îşi vor vrea maşina înapoi vor avea de plătit”, a afirmat şi city managerul Csaba Masculik.
citeste totul despre: