Presupusă crimă în localitatea Săcăşeni

Presupusă crimă în localitatea Săcăşeni

Crima s-ar fi petrecut pe o stradă laturalnică, aproape de sediul de poliţie - foto:obiectiv-sm.ro

O femeie în vârstă de 96 de ani a fpst găsită fără suflare în casă. Inspectoratul de Poliţie nu confirmă, deocamdată varianta unei crime, dar locuitorii din sat afirmă că ar fi fost un viol urmat de crimă

Ştiri pe aceeaşi temă

Liniştea micii localităţi Săcăşeni a fost tulburată în această dimineaţă de mai multe maşini de Politie şi de la investigaţii criminale, după ce un apel la 112 anunţa un cadavru descoperit într-o casă de pe o stradă lăturalnică.
 
Surse judiciare afirmă că apelul a fost făcut pentru prezenţa unui cadavru a unei femei într-o casă, dar locuitorii din zonă afirmă că ar fi vorba de un viol urmat de o crimă. Victima este o femeie în vârstă de 96 de ani, care se pare că ar locui singură.
Bănuielile locuitorilor cu privire la crimă se trag din faptul că poliţia se află de mai multe ore la faţa locului şi a nu a fost o simplă confirmare a unui deces, ci o investigaţie complexă, cu multe forţe de poliţie angrenate la faţa locului. 
 
Vom reveni cu detalii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: