FOTO Portretul robot al suspectului în cazul uciderii actriţei Gabriela Dorgai a fost dat publicităţii

FOTO Portretul robot al suspectului în cazul uciderii actriţei Gabriela Dorgai a fost dat publicităţii

Cadavrul Gabrielei Dogăi, transportat de criminalişti FOTO voceatransilvaniei.ro

Specialiştii criminalişti din Satu Mare au dat publicităţii, marţi, portretul robot al suspectului în cazul uciderii actriţei Gabriela Dorgai, fiind vorba despre un bărbat de 30-35 de ani, care a fost văzut de martori în semiîntuneric, de la o distanţă de aproximativ 50 de metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Parchetul Tribunalului Satu Mare, portretul robot realizat de specialişti în criminalistică şi poliţie judiciară arată că suspectul în cazul uciderii actriţei este un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, care are în jur de 1,80 metri înălţime, care a fost observat în semiîntuneric, de la o distanţă de aproximativ 50 de metri, transmite corespondentul Mediafax.
 
„Este vorba despre un bărbat cu vârstă aproximativă 30-35 de ani, înălţime aproximativă 1,80 metri, constituţie corporală normală cu umeri laţi şi pumnii mari, tenul pielii normal, forma feţei triunghiulară (alungită), scobit în obraji, urechile mari şi puţin depărtate, părul de culoare închisă tuns mai scurt pe părţile laterale şi cu linia de inserţie a părului pe frunte în V sau circulară în sus, ochi mari cu sprâncenele arcuite şi groase, posibil cu nasul mare şi cu vârful ascuţit, îmbrăcat cu o jachetă de culoare închisă şi pantaloni de jeans de culoare deschisă", este portretul robot al principalului suspect în acest caz.
 
Apel la cetăţeni
 
Anchetatorii fac apel la cetăţeni să studieze portretul robot al suspectului şi, dacă au văzut persoana care seamănă cu schiţa criminaliştilor, să apeleze de urgenţă 112. 
 
Actriţa Gabriela Dorgai a fost găsită moartă în 9 noiembrie, pe malul Someşului, în municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbrăcată de la brâu în jos, primele cercetări arătând că aceasta a fost ucisă.
 
Zeci de persoane au fost audiate în acest caz, iar autopsia a confirmat că femeia a fost violată şi ucisă. 

Gabriela Dorgai s-a născut în 1971, iar în timpul căsătoriei a purtat numele Vekony. În 1990 a devenit actriţă a Teatrului de Nord Satu Mare, iar ulterior a absolvit cursurile Facultăţii de Teatru de la UBB Cluj-Napoca.
 

Geanta victimei FOTO voceatransilvaniei.ro

Imagini din aceeasi galerie
  • Geanta victimei FOTO voceatransilvaniei.ro
  • Geanta actriței Gabriela Dorgai, descoperită pe malul Someșului, la câțiva metri de trupul ei neînsuflețit. Victima ar fi fost violată și strangulată FOTO Cristina Cîcău
  • Actrița Gabriela Dorgai (43 de ani) pe scenă FOTO Facebook
  • Actrița Gabriela Dorgai (43 de ani) pe scenă FOTO Facebook
  • Actrița Gabriela Dorgai (43 de ani) pe scenă FOTO Facebook
  • Actrița Gabriela Dorgai (43 de ani) pe scenă FOTO Facebook
  • Poliția din Satu Mare anchetează cazul FOTO Cristina Cîcău
  • Trupul neînsuflețit al victimei, transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare pentru efectuarea autopsiei FOTO voceatransilvaniei.ro
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările