Peste 200 de noi cazuri de vindecare de Covid-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore în Satu Mare

Peste 200 de noi cazuri de vindecare de Covid-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore în Satu Mare

Foto arhivă

Incidenţa cazurilor de coronavirus este la un pas să treacă de 5 la mia de locuitori în judeţul Satu Mare. În ultimele 24 de ore au fost anunţate 105 cazuri noi de infectări cu Covid-19

Ştiri pe aceeaşi temă

Rata de infectare la nivelul judeţului este de 4.99 la mia de locuitori în acest moment. Numărul cazurilor noi continuă să fie destul de ridicat, şi este posibil ca în scurt timp judeţul să depăşească pragul de 5 infectări la mia de locuitori. Municipiul Satu Mare este în momentul de faţă singura localitate carantinată din judeţ.
 
Până acum, în judeţul Satu Mare au fost înregistrate 2.956 de vindecări, dintre care 219 au fost anunţate în ultimele 24 de ore. Până în prezent, au fost declarate 59 de decese cauzate de coronavirus. 
 
De asemenea, 17 persoane au fost retestate pozitiv în ultimele 24 de ore. Numărul total de infectări cu noul coronavirus a ajuns în judeţul Satu Mare la 4.896 de cazuri de la începutul pandemiei. Până acum au fost efectuate 42.639 teste.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Peste 5.000 de oameni s-au vindecat în 2020. Unde sunt focare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările