Percheziţii la Vama Halmeu. Sunt vizate acuzaţii de contrabandă şi complicitate la contrabandă

Percheziţii la Vama Halmeu. Sunt vizate acuzaţii de contrabandă şi complicitate la contrabandă

FOTO: Arhivă

Sunt percheziţii la Vama Halmeu miercuri dimineaţa, 19 iunie, într-un dosar al procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, care vizează suspiciuni de săvărşire a infracţiunilor de contrabandă şi complicitate la contrabandă.

Percheziţiile au debutat miercuri dimineaţa, iar printre cei verificaţi ar fi lucrători vamali, dar şi persoane fizice.

”În cursul zilei de 19 iunie 2019, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate un număr de 7 percheziţii imobiliare la domiciliile unor persoane fizice de pe raza judeţului Satu Mare şi la sediul unei instituţii publice. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetul Marmaţiei, Biroul Operaţiuni Speciale Satu Mare şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: