Parada Florilor - ediţia a V- a va avea loc duminică, 26 mai

Parada Florilor - ediţia a V- a va avea loc duminică, 26 mai

Carul alegoric va porni duminică din Grădina Romei   FOTO arhivă

Primăria municipiului Satu Mare, Agenţia pentru Protecţia Mediului şi Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează pe 26 mai, a V- a ediţie a evenimentului „Parada Florilor“.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Manifestările vor începe la ora 10.00, în faţa Complexului de Educaţie Ecologică „Casa Verde“, cu depuneri de coroane la statuia lui Kiss Gedeon- părintele Grădinei Romei. Apoi, la 10 şi 15 minute, alaiul format din ciclişti, maşini alegorice ale agenţilor economici, decorate cu flori, majoretele, fanfare, copii îmbrăcaţi în costume din materiale reciclabile, cadrele didactice, organizatorii şi sătmărenii, vor porni din Grădina Romei spre Calea Traian- bd-ul I.C. Brătianu- piaţa Libertăţii şi Catedrala Catolică.

Evenimentul a devenit o tradiţie pentru judeţul Satu Mare, bucurându-se de un mare success încă din 2007, când s-a desfăşurat pentru prima oară. 

 

Înainte de manifestările dedicate acestui eveniment, primarul Dorel Coica va premia câştigătorii concursului „Oază verde pentru educaţie“, la care s-au înscris 16 instituţii de învăţământ, cu scopul de extindere a spaţiului verde din incinta curţilor instituţiilor de învăţământ din care fac parte şi pentru creearea unei zone verzi cu scop educativ, instructiv şi recreativ pentru elevi dar şi pentru cadre didactice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările