FOTO VIDEO Povestea Oanei Gregory, noua Hannah Montana. Cum a ajuns românca să fie cea mai râvnită actriţă din Imperiul Disney

FOTO VIDEO Povestea Oanei Gregory, noua Hannah Montana. Cum a ajuns românca să fie cea mai râvnită actriţă din Imperiul Disney

Oana Gregory este din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare şi are 17 ani  FOTO facebook.com

Oana Grigoruţ, cu numele de scenă Oana Gregory, este noua Hannah Montana a Hollywodului. Din fetiţa care nu ştia o boabă de engleză şi se descurca la şcoală cu bileţele scrise de mama ei, a ajuns să fie cea mai râvnită actriţă din lumea adolescenţilor. Faptul că a pornit de jos nu a împiedicat-o nicio clipă să-şi îndeplinească visele şi iată-o azi jucând rolul principal în cel mai râvnit serial pentru adolescenţi difuzat de Disney Channel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concurenţa a fost acerbă. Nici mai mult, nici mai puţin de 2.600 de fete s-au întrecut pentru rol, dar Oana a fost într-un final desemnată câştigătoarea.

Oana a devenit o româncă de succes în SUA la doar 17 ani. Nu a fost foarte uşor, mai ales că a ajuns dintr-o lume total diferită în una pe care o admira doar de la televizor. Familia Grigoruţ a ajuns în SUA cu gândul de a-şi construi o viaţă mai bună, în special pentru viitorul celor doi copii.

Mariana Grigoruţ, mama Oanei, povesteşte că în momentul în care a păşit pe tărâm american totul s-a schimbat.  A perceput o lume cu totul şi cu totul altfel, care oferă oportunităţi extrem de variate. Oana şi fratele ei, Dorel, aveau doar şase, respectiv 14 ani, când au ajuns în America, în octombrie, 2002. „ Oana a urmat clasele primare în Chicago. Nu i-a fost uşor pentru că nu ştia limba engleză şi nu cunoştea pe nimeni, nu avea niciun prieten. Nici pe mine nu mă cunoştea foarte bine. Pentru ea bunica ei era mama“, mărturiseşte mama Oanei.

Foto

Pe drumul spre marele succes Oana a pornit în 2006, când a participat la un concurs organizat de International Models & Talent Association, o prestigioasă organizaţie profesională care, anual, la New York şi Los Angeles, organizează concursuri cu participare internaţională, pentru descoperirea de noi talente în actorie, muzică sau modă.

„La 10 ani câţi aveam pe atunci nu realizam ce înseamnă acest fenomen. La concurs sunt prezenţi foarte mulţi directori de casting şi producători de muzică. Mama îmi spunea mereu că sunt deosebită, talentată, dar mamele spun asta tot timpul copiilor lor. Apoi au început să-mi zică acest lucru tot mai multe persoane şi parcă am început să cred şi eu în asta“ mărturiseşte Oana.

Dintre cei 1.000 de concurenţi din toată America de Nord, Canada, Australia, Marea Britanie, sătmăreanca a câştigat titlul de „actriţa anului” la preadolescenţi şi a fost declarată primul „Runner-up” – „modelul anului”, tot la preadolescenţi. După acest concurs, Oana a primit 54 de oferte de la diferite agenţii şi manageri de la Hollywood, care au vrut să o reprezinte.

„Au fost momente când nu a fost uşor, de fapt am trecut prin mari greutăţi, am plătit şi noi preţul nostru. Eu şi mama eram aici, tata şi Dorel, fratele meu, la Chicago. Apoi, a venit momentul când a trebuit să decidă dacă renunţă la tot, în Chicago, pentru a fi toată familia la Hollywood. A luat această decizie grea, pentru mine“, spunne Oana Gregory.

Oşanca şi-a început cariera de actriţă în 2010, odată cu rolul din Spork, produs de Last Bastion Entertainment. Colaborarea cu Disney Channel XD, începe în 2011, prin apariţia, ca şi „guest star”, în 5 episoade din Lab Rats şi Kickin It. Urmează Crash & Bernstein, cel mai vizionat serial TV la Disney XD, difuzat în 21 de ţări. Pentru rolul Amandei, Oana a fost aleasă din peste 2.600 de concurente participante la casting. Serialul va fi lansat anul acesta şi în România.

Citeşte şi

 

O adolescentă româncă, noua Hannah Montana

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: