O fată de 10 ani a fost hărţuită sexual în baia şcolii. Agresorul a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata de 10 ani a povestit tot ce a păţit astfel că oamenii legii au reuşit să îl prindă pe cel care a făcut gestul care a marcat-o pe tânără.

O elevă de doar 10 ani, a fost la începutul acestei luni, victima unui scenariu de neînchipuit. Aceasta a fost oprită în toaleta şcolii de un bărbat adult şi hărţuită sexual. Bărbatul a dorit să întreţină relaţii sexuale anale cu fata, prin constrângere acesteia. Totul s-a întâmplat la şcoala din Medieş Râturi.

Din fericire fata a scăpat şi nu a ţinut secret tot ceea ce s-a întâmplat, povestind adulţilor din familie ce a păţit, iar mai apoi aceştia depunând plângere împotriva celui care a hărţuit-o.

„În data de 6.11.2017, inculpatul LESPEZEANU MIHAI, prin constrângerea persoanei vătămate L.P.R. ( minoră în vârstă de 10 ani ), în toaleta şcolii din localitatea Medieş Râturi, judeţul Satu Mare, a încercat să întreţină cu aceasta un raport sexual anal, împotriva voinţei acesteia.

Prin ordonanţa din 07.11.2017, faţă de suspectul LESPEZEANU MIHAI s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru o durată de 24 de ore, începând cu data de 07.11.2017.

Prin ordonanţa din 08.11.2017, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul LESPEZEANU MIHAI pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol, fapta prev. şi ped.de art. 32 rap. la art. 218 alin.1 şi 3, lit.c Cod penal.”, se arată în referatul procurorilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite