O artistă din Satu Mare va concerta în cadrul unui turneu în SUA

O artistă din Satu Mare va concerta în cadrul unui turneu în SUA

Georgiana Marian este prezentă pe piaţa muzicală din 2010 - foro: Georgiana Marina Fcaebook

Georgiana Marina face parte din valul tânăr de artişti de muzică populară din România şi a început în ultimii ani să fie tot mai prezentă la emisiunile de profil. În octombrie va face parte din echipa ce va susţine 20 de concerte pentru românii din SUA.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Satu Mare oferă periodic mari talente în diferite ramuri de activitate, una dintre acestea fiind cântecul popular. După artişti precum Nicolae Mureşan, Leontina Dorca, Petrică Mureşan,Oana Carmen Bozga, vine rândul tinerei Georgiana Marina să se afirme  în acest domeniu şi să cunoască culmile succesului.

De ceva timp aceasta a devenit o obişnuită a posturilor de folclor naţionale, iar de puţin timp, respectiv pe 1 Iunie şi-a lansat şi primul CD pe piaţa muzicală. După aceste etape urmează una la care multor artişti le e frică şi să viseze: un turneu în Statele Unite ale Americii.

„Un turneu de asemenea calibru este un privilegiu pentru oricine şi mai cu seama să fii ales să cânţi alături de această orchestră, în cadrul a 20 de concerte, este un lucru dumnezeiesc!”, afirmă Georgiana Marina.

În perioada 12 octombrie – 3 noiembrie 2017 ea se va afla pe continentul american,alături de Orchestra Naţională „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, dar şi de alţi artişti, precum Ionuţ Dolănescu, Anişoara Dabija, Cristina Pintilie şi grupul de dansatori Bucovina. Tot turneu a fost gândit şi făcut posibil de către Garofaş Milici.

Georgiana Marina cântă de la vârste fragede, dar a intrat mai puternic pe piaţa muzicală în 2010, de atunci cariera ei cunoscât, de la an la an, noi culmi ale dezvoltării.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: