Număr record de îmbolnăviri şi decese cauzate de Covid-19 în judeţul Satu Mare. S-a intrat în scenariul roşu

Număr record de îmbolnăviri şi decese cauzate de Covid-19 în judeţul Satu Mare. S-a intrat în scenariul roşu

Sursă Foto: Mediafax

Judeţul Satu Mare a înregistrat un număr record de noi îmbolnăviri cu Covid-19, dar şi de decese. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 235 de noi cazuri şi 7 decese în rândul bolnavilor de coronavirus

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele 7 persoane decedate, 5 bărbaţi şi 2 femei, au avut vârste cuprinse între 60 şi 85 de ani, toate prezentând comorbidităţi. Acestea au fist internate la secţia ATI a Spitalului Municipal Carei, Sptalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare şi Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş. Până acum au fost înregistrate în total 1681 de vindecări şi 47 de decese. 
 
Judeţul se află în scenariul roşu după ce incidenţa cazurilor a ajuns la 3 la mia de locuitori. Bilanţul pentru juudeţul Satu Mare de la început şi până în prezent a ajuns la 3067. 
 
De asemenea, în acest moment, incidenţa cumulată a cazurilor a depăşit cifra de 1.5/1000 de locuitori în 20 de localităţi din judeţ. Este vorba despre: Agriş, Botiz, Viile Satu Mare, Odoreu, Moftin, Hodod, Ardud, Beltiug, Bogdand, Călineşti Oaş, Homoroade, Medieşul Aurit, Pişcolt, Sanislău, Supur, Vama, Terebeşti, Negreşti Oaş, Doba şi Turulung.
 
Incidenţa cumulată a cazurilor a depăşit cifra de 3/1000 de locuitori în: Ciumeşti, Cămin, Căuaş, Satu Mare, Berveni, Porumbeşti, Săcăşeni, Tăşnad, Culciu, Oraşu Nou, Păuleşti, Petreşti, Carei, Apa, Cehal, Lazuri, Valea Vinului şi Vetiş 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cinci poliţişti din Satu Mare, confirmaţi cu COVID-19. Judeţul continuă să aibă cele mai puţine cazuri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările