Mercedes decapotabil de lux, trântit în stâlp în centrul oraşului Satu Mare. Şoferul, care avea permisul suspendat, a suferit răni serioase

Mercedes decapotabil de lux, trântit în stâlp în centrul oraşului Satu Mare. Şoferul, care avea permisul suspendat, a suferit răni serioase

Stâlpul a fost cel care a oprit maşina să intre în parc FOTO Adrian Caraba

Şoferul a suferit răni grave şi a avut nevoie de îngriji medicale la faţa locului ca mai apoi să fie transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident de circulaţie, care a dus la blocarea traficului rutier în centrul oraşului Satu Mare, a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 30 mai. Şoferul unui autoturism marca Mercedes, decapotabil, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.
 
Accidentul s-a petrecut în sensul giratoriu din centrul oraşului, iar stâlpul din calea şoferului a împiedicat producerea unui potenţial dezastru. La câţiva metri mai încolo, mai mulţi cetăţeani se odihneau, pe băncile dintr-un parc.

La faţa locului a intervenit atât un echipaj de poliţie cât şi unul de prim ajutor, întrucât şoferul a suferit răni grave.

Investigaţia poliţiei a dus la concluzia că şoferul care a produs accidentul avea permisul suspendat, dar a continuat să conducă.
 
Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările