Mercedes decapotabil de lux, trântit în stâlp în centrul oraşului Satu Mare. Şoferul, care avea permisul suspendat, a suferit răni serioase

Mercedes decapotabil de lux, trântit în stâlp în centrul oraşului Satu Mare. Şoferul, care avea permisul suspendat, a suferit răni serioase

Stâlpul a fost cel care a oprit maşina să intre în parc FOTO Adrian Caraba

Şoferul a suferit răni grave şi a avut nevoie de îngriji medicale la faţa locului ca mai apoi să fie transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident de circulaţie, care a dus la blocarea traficului rutier în centrul oraşului Satu Mare, a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 30 mai. Şoferul unui autoturism marca Mercedes, decapotabil, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.
 
Accidentul s-a petrecut în sensul giratoriu din centrul oraşului, iar stâlpul din calea şoferului a împiedicat producerea unui potenţial dezastru. La câţiva metri mai încolo, mai mulţi cetăţeani se odihneau, pe băncile dintr-un parc.

La faţa locului a intervenit atât un echipaj de poliţie cât şi unul de prim ajutor, întrucât şoferul a suferit răni grave.

Investigaţia poliţiei a dus la concluzia că şoferul care a produs accidentul avea permisul suspendat, dar a continuat să conducă.
 
Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat. 
citeste totul despre: