Mâine este ultima zi din an în care se pot achita facturile de gaz

Mâine este ultima zi din an în care se pot achita facturile de gaz

Sătmărenii se înghesuie să îşi achite facturile

Mâine este ultima zi din acest an în care sătmărenii îşi pot achita facturile la societatea de furnizare a gazului. Casieria EOn Gaz, din Piaţa Eroilor Revoluţiei va fi închisă joi, 31 decembrie şi vineri 1 ianuarie, urmând ca de luni, 4 ianuarie să introducă un nou program cu publicul,  între orele8.30 şi 16.30.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul cu publicul la casieria EOnGaz, în prezent stabilit între orele 7.30 la 19.30 va fi redus din luna ianuarie la intervalul orar 8.30 – 16.30.

De asemenea începând cu luna martie, sătmărenii îşi vor putea achita facturile la gaz doar prin intermediul băncilor. Închiderea definitivă, din luna martie a singurei casierii E.On Gaz din oraş  îi nemulţumeşte însă pe unii sătmăreni. Aceştia spun că dacă factura de gaz se va putea plăti doar prin intermediul băncilor, aglomeraţia va fi mai mare. „Ne-au spus că se va închide din martie casieria. Problema este că vor fi cel mult două bănci la care se va putea plăti factura, astfel că aglomeraţia va depinde de numărul de sedii pe care banca le are în oraş. Oricum, la bănci se aşeaptă destul la coadă că au oamenii şi alte treburi acolo“, spune Ştefan Ioan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările