Luptătoarea din cuşcă, Alice Ardelean,a câştigat prima centură, în Germania

Luptătoarea din cuşcă, Alice Ardelean,a câştigat prima centură, în Germania

Alice a scăpat fără accidentări grave după acest meci - foto: Alice Ardelean Facebook

Alice Ardelean s-a remarcat prin luptele dure şi extrem de sângeroase din cuşca de MMA. După patru luni de antrenamente în Anglia, ea a avut primul meci cu centura pe masă, în Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Meci de titlu, câştigat de Alice Ardelean, în Germania

 

Sătmăreanca Alice Ardelean, renumită ca fiind una dintre puţinele românce care are curajul să intre în ring şi chiar în cuşcă pentru lupte până la sânge, a punctat un nou meci şi o victorie zilele trecute. Aceasta a avut meci de titlu în Germania, pe care l-a câştigat la puncte.

„Am avut meci de titlu,"AFSO K-1 Deutscher Meister" , cinci reprize de două minute cu Eva Schultz, din Danemarca. Am câştigat la puncte, cu două knock-down-uri. Meciul a fost în Germania şi a fost organizat de antrenorul meu de aici, Anyelo Ruth de la "No Limit Fight Academy". Pot spune despre eveniment că a fost organizat 100% perfect de la A la Z, astfel încât să fie toată lumea mulţumită.”, afirmă sătmăreanca Alice Ardelean.

Aceasta s-a mutat de aproximativ patru luni în Anglia, unde se antrenează la una dintre cele mai bune săli de lupte UTC(Ultimate training centre). Antrenamentele făcute pentru acest meci au fost extrem de intense, ceea ce a făcut-o să simtă meciul ca fiind destul de uşor

„M-am antrenat zilnic până la 4, 5 ore. Am antrenamente de box, grappling, wrestling, sparring cu mânuşi de MMA, antrenamente specifice MMA. Băieţii de la sală mă ajută foarte mult în pregătire şi le multumesc din suflet!!”, mai afirmă sportiva.

Pentru Alice a fost primul meci pentru care nu a făcut slăbire pentru a intra într-o anumit categorie, fiind chiar sub prag. Ea a concurat la -55 kg, ea având 54, greutatea ei normală. După meci a ieşit puţin accidentată la tibie, dar în mare afirmă că se simte bine, hotărâtă să se întoarcă în sală să pregătească următoarele meciuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările