Kereskenyi Gabor a depus jurământul ca primar al municipiului Satu Mare. Ce mesaj le-a transmis adversarilor săi

Kereskenyi Gabor a depus jurământul ca primar al municipiului Satu Mare. Ce mesaj le-a transmis adversarilor săi

Noua componenţă a consiliului local Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a depus marţi jurământul, alături de noii consilieri locali. Edilul se află la al doilea mandat, câştigat cu peste 50% din voturile exprimate.

Primarul în funcţie al municipiului Satu Mare a depus jurământul, intrând oficial în cel de-al doilea mandat. Este primul primar după 1990 care a reuşit obţinerea a peste 50% din voturi dintr-un singur tur. Tot azi au depus jurământul şi 20 din cei 23 de noi consilieri.
 
„Doamnelor şi domnilor consilieri, trăim vremuri dificile, lumea, ţara, oraşul nostru se confruntă cu o pandemie fără precedent. Asta ne obligă să fim responsabili, însă, cu toate acestea, Satu Mare trebuie să meargă în continuare pe drumul dezvoltării! Misiunea noastră este să facem din Satu Mare un oraş demn de trecutul său care are forţa de a-şi clădi viitorul. Vom avea diferende, fără îndoială. Dar, vă rog, ca disputele noastre să se bazeze pe argumente ce ţin de interesele oraşului şi nu de interesele personale sau politicianiste. Să învăţăm din lecţia dată de sătmăreni la ultimele alegeri. Cei care au venit cu soluţii la problemele oraşului au primit încrederea cetăţenilor, iar cei care au dat dovadă de demagogie şi au încercat să semene vrajbă au fost sancţionaţi!”, a declarat edilul.
 
În următorii 4 ani UDMR va avea în consiliul local 12 scaune, PNL şi USR au obţinut fiecare câte patru scaune, iar PSD 3 locuri. Azi, 20 din 23 de consilieri au depus jurământul:
 
UDMR:
Bertici Ştefan
Butka Gergely 
Dohi-Trepszker Lilla-Etelka
Gyorgy Ildiko-Adel
Kiss Iosif
Masculik Csaba
Maurer Robert
Nemet Szabolcs
Ressler Ştefan
Szejke Ottilia
Szocs Peter-Levente
 
PNL:
Cernea Victor-Ioan
Nicoară Radu-Lucian
Stan Gheorghe
 
USR PLUS:
Panait Radu
Sinai Annamaria
Molnar-Creţ Diana-Maria
Costea Sebastian 
 
PSD:
Coica Dorel
Durla-Paşca Mihai-Călin
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

FOTO VIDEO Consiliul Local Focşani, în formaţie completă şi legal constituit. Primarul va depune jurământul după ce va ieşi din izolare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările