Kala Namak sau sarea neagră. Ce beneficii are asupra organismului

Kala Namak sau sarea neagră. Ce beneficii are asupra organismului

Sarea neagră este benefică, îngrijind pielea şi întărind firul de păr

Sarea neagră a fost puţin cunoscută şi folosită până acum, când aceasta a fost adusă în ţară şi folosită sub diverse forme. Beneficiile acesteia asupra pielii şi a părului o fac tot mai populară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sara neagră este un produs relativ recent pe piaţa din România, aceasta intrând recent în portofoliul celor care livrează servicii de îngrijire corporală. Beneficiile acestei sări au făcut-o însă să devină rapid populară şi să fie cumpărată de către tot mai mulţi români.

Sarea neagră este originară din regiunile vulcanice din Pakistan şi India şi mai poartă de numirea de Kala Namak. Ea este recunoscută pentru modul în care îngrijeşte pielea, întăreşte firul de păr, tratează afecţiunile articulare şi previne durerile musculare, spasmele şi crampele.

Dorel Popa este unul dintre cei care importă această sare şi care simte cum cererea pentru acest mineral creşte tot mai mult.

„Oamenii sunt tot mai interesaţi de acest produs. El poate fi folosit sub diverse forme, fie că o ţii în casă, ca să ajungi să inhalezi un aer puţin mai sărat, fie că o pui în cada de baie, în apă fierbinte, beneficiile ei asupra organismului sunt aceleaşi. Noi o comercializăm sub formă de bulgări, la săculeţ”, explică Dorel Popa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările