Incidenţa cazurilor de COVID-19, în scădere la Satu Mare. Totuşi, 31 de localităţi rămân cu peste 3 la mie

Incidenţa cazurilor de COVID-19, în scădere la Satu Mare. Totuşi, 31 de localităţi rămân cu peste 3 la mie

Foto arhivă Adevărul

Incidenţa cazurilor de coronavirus scade în judeţul Satu Mare. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 158 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Satu Mare au fost confirmate 5.341 de cazuri de coronavirus. Până în prezent au fost înregistrate 3.423 de videcări, dar şi 64 de decese cauzate de Covid-19. Doar în ultimele 24 de ore au fost anunţate 161 de noi vindecări. 
 
Incidenţa judeţului începe totuşi să scadă. Astfel, după ce în urmă cu nici o săptămână aceasta se apropia de 6, în prezent rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 4,46. 
 
De asemenea, potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, în 31 de localităţi incidenţa cumulată a cazurilor a atins sau depăşeşte cifra de 3 la 1000 de locuitori. Este vorba despre: Ardud, Negreşti-Oaş, Tăşnad, Beltiug, Berveni, Ciumeşti, Crucişor, Culciu, Doba, Dorolţ, Halmeu, Homoroade, Moftin, Odoreu, Păuleşti, Sanislău, Săcăşeni, Tiream, Viile Satu Mare, Carei, Livada, Apa, Foieni, Lazuri, Medieşul Aurit, Micula, Valea Vinului, Vetiş, Bixad, Botiz şi Pomi.
 
În alte 17 localităţi incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus a atins sau depăşesc incidenta de 1,5 la mia de locuitori: Acâş, Andrid, Căpleni, Certeze, Craidorolţ, Petreşti, Santău, Socond, Tarna Mare, Terebeşti, Urziceni, Agriş, Bogdand, Cehal, Oraşu Nou, Pişcolt şi Vama. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările