FOTO VIDEO „Partidul în blugi“ o aruncă pe Laura Bota în cursa pentru parlamentare. Liderii PMP au fost primiţi de sătmăreni cu pâine şi cu sare

FOTO VIDEO „Partidul în blugi“ o aruncă pe Laura Bota în cursa
pentru parlamentare. Liderii PMP au fost primiţi de sătmăreni cu pâine şi cu sare

Liderii PMP au fost întâmpinaţi azi, la Satu Mare, cu pâine şi sare de către simpatizanţi îmbrăcaţi în port popular oşenesc  FOTO  Cristina Cîcău

Elena Udrea şi Elena Băsescu, în frunte cu “spuma” Mişcării Populare, au fost prezente azi, la Satu Mare, la lansarea candidaturii Laurei Bota, preşedintele PMP Satu Mare, pentru postul de deputat lăsat vacant în Colegiul II de Ovidiu Silaghi. Politicienii au fost primiţi cu pâine şi sare de câţiva simpatizanţi ai partidului care erau îmbrăcaţi în straie populare.

Conducerea Partidului Miscarea Populara a fost prezentă azi, 6 aprilie, în Satu Mare, la lansarea candidaturii preşedintelui PMP Satu Mare, Laura Bota, pentru alegerile parlamentare din 25 mai.

Elena Udrea, Teodor Baconschi, Cristian Preda, dar şi Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, au fost primiţi cu pâine şi sare de câţiva simpatizanţi ai partidului care erau îmbrăcaţi în straie populare. La vederea acestora, politicienii nu au ratat ocazia să imortalizeze momentul şi i-au fotografiat cu telefoanele.

Elena Băsescu, cea care s-a înscris recent în PMP a explicat astăzi de ce a demisionat din PDL şi a ţinut să îmbrăţişeze doctrina celui mai nou partid care apărut pe scena politică din România.

“Am venit împreună cu Elena Udrea să o susţinem pe Laura Bota pentru că noi, femeile din Mişcarea Populară, ne susţinem una pe cealaltă. Am decis să mă alătur echipei deoarecePMP este singurul partid care va continua proiectele tatălui meu, proiecte de consilidare şi reformă a ţării. Am decis să mă înscriu în acest partid pentru că PDL este împotriva lui Băsescu”- a declarat Elena Băsescu.

Elena Udrea, fost ministru în guvernarea PDL, nu a ratat ocazia să aducă în discuţie actuala guvernare pe care a acuzat-o că nu e în stare să ducă mai departe proiectele începute în perioada 2008-2012.

“După 25 de ani de proastă guvernare constat că încă mai există speranţă. Oamenii aşteaptă un politician de bună credinţă şi cred că în noi, cei de la Mişcarea Populară, vor găsi acest lucru. Cei de pe lista PSD la europarlamentare sunt soţii, cumnaţi, fraţi sau logodnice. Eugen Tomac nu şi-a pus nevasta pe liste”, a spus Elena Udrea.

Laura Bota, prin discursul său, a încercat să convingă lumea din sală să îi acorde votul pe 25 mai.

“Competiţia mă face întotdeauna să fiu şi mai hotărâtă în ceea ce fac. Mă aşteaptă o bătălie dură pe care o iau ca şi pe un test. Îl anunţ pe domnul Ponta că am de gând să-I stric planurile. Ponta nu va mai câştiga încă un soldat care să-i asculte aberaţiile”, a declarat Laura Bota.

Postul de deputat în colegiul 2 Someş a rămas vacant după ce preşedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, a devenit europarlamentar. Sătmăreanca Laura Bota a făcut din Partidul Democrat Liberal, fiind totodată preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL. Surse neoficiale susţin că pentru Colegiul II vor mai candida Claudiu Ardelean-PSD, Mate Kovacs- UDMR şi Ovidiu Silaghi- PNL.

Vă recomandăm şi

Emil Boc, despre retragerea candidaturii la europarlamentare a Elenei Băsescu: „E un gest care m-a surprins plăcut. Sper să fie urmat şi de alte doamne“

Mesajul Elenei Băsescu pentru Mircea Diaconu: „Aşa arată 140.000 de semnături!“

Cine este omul care i-a luat locul Elenei Băsescu pe lista PMP pentru Bruxelles

EBA s-a înscris în PMP, dar nu va candida la europarlamentare: „Ar fi un troc imoral“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: