FOTO Tânăr român accidentat mortal în Bruxelles. Şoferul vinovat a fugit

FOTO Tânăr român accidentat mortal în Bruxelles. Şoferul vinovat a fugit

Tânărul accidentat mortal în Bruxelles. FOTO: Facebook

Un tânăr din judeţul Satu Mare a fost lovit mortal de o maşină în faţa Place Rogier din Bruxelles. Poliţiştii din Belgia îl caută şi acum pe şofer după ce acesta a fugit de la locul accidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sătmăreanul Ioan Petrişor B., în vârstă de doar 21 de ani, şi-a pierdut viaţa duminică, la ora 04.45. Potrivit presasm.ro, acesta a fost lovit de o maşină şi a murit pe loc. Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind de negăsit.
 
Tânărul era originar din comuna Călineşti-Oaş, judeţul Satu Mare. Pentru că îşi dorea un trai mai bun, acesta a plecat cu ani în urmă la muncă în Bruxelles. 
 
Deplâns de prieteni pe Facebook
 
Vestea morţii tânărului a căzut ca un trăznet în rândul cunoscuţilor. Aceştia au postat pe pagina de Facebook a sătmăreanului mesaje de condoleanţe.
 
„Odihneşte-te în pace, prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar în gândul şi în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta Lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei şi pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Mădălina.
 
„Ai plecat mult prea devreme. Erai un băiat super. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat asta, aveai toată viaţa înainte. Odihneşte-te în pace. Condoleanţe familiei”, a scris Loredana.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: