FOTO Imaginea cutremurătoare a unui câine la înmormântarea stăpânului său. Cum l-a onorat patrupedul pe bărbatul care l-a crescut

FOTO Imaginea cutremurătoare a unui câine la înmormântarea stăpânului său. Cum l-a onorat patrupedul pe bărbatul care l-a crescut

Câinele la înmormântarea stăpânului său. FOTO: Gazeta de Nord-Vest

Un câine a impresionat până la lacrimi prin gestul pe care l-a făcut la mormântul stăpânului său. Patrupedul a rămas mai mult timp alături de cel care l-a crescut, chiar şi după ce acesta a decedat. Întreaga scenă s-a petrecut în cimitirul din localitatea Iegherişte, judeţul Satu Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit jurnaliştilor de la Gazeta de Nord-Vest, scena s-a petrecut miercuri, 18 septembrie, la înmormântarea unui localnic.

Bărbatul, în vârstă de 86 de ani, a decedat din cauze naturale, iar la slujba sa de înmormântare au participat, pe lângă membrii familiei, şi câinele pe care l-a crescut, un husky metiş. Chiar dacă slujba oficiată de preot a fost încheiată, câinele nu a plecat de pe mormântul stăpânului său. 
 
Gestul câinelui i-a luat prin surprindere pe cei care au participat la slujba de înmormântare, aceştia apreciind că de multe ori oamenii nu sunt în stare să ofere dovezi de iubire precum cea dăruită de către patruped.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: