FOTO Beniamin a murit încercând să-şi apere logodnica de atacul unui boschetar. Agresorul i-a înfipt cuţitul în inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul ucis în Satu Mare, Beniamin Oiegaş, încerca să-şi protejeze logodnica în momentul în care a fost înjunghiat şi a murit câteva ore mai târziu, în spital, în mâinile medicilor, fiind condus pe ultimul drum, luni, de familie şi prieteni.

Beniamin lucra de câţiva ani în Londra şi venise acasă, în Ardud, într-o vacanţă de 3 săptămâni.

GALERIE FOTO 

În seara în care a fost ucis, în Satu Mare, tânărul în vârstă de 29 ani se întorcea din oraş, împreună cu logodnica sa. Criminalul său, un boschetar cu mai multe antecedente de violenţă, le-a tăiat calea, iar tânărul a încercat să-şi protejeze prietena, postându-se în faţa ei şi cerându-i bărbatului să îi lase în pace. În acel moment a fost înjunghiat, lovitura fiindu-i fatală. 

„În data de 28.08.2020, în jurul orei 22.30, în timp ce se aflau în fata imobilului situat în Piaţa Libertăţii nr. 18 din Satu Mare, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei o lovitura cu cuţitul la nivelul hetoracelui stâng, lovitura care a provocat hemoragie interna consecutivă unei plăgi înţepat-tăiate penetrante în cavitatea toracică stângă, cu lezarea cordului şi ulterior decesul victimei”, se precizează în referatul cu care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au obţinut arestarea ucigaşului, Vasile Anderson Sere. 

Tragedia a şocat întreaga comunitate din oraşul natal al tânărului, care l-au descris ca un copil deosebit, harnic, extrem de dedicat familiei sale, implicat în protecţia mediului. 

Sute de mesaje au fost transmise în ultimele zile pe paginile de socializare a victimei şi a familiei sale.

"Sărmanul băiat, sărmanii părinţi. Acum am văzut la ştiri, foarte trist. Odihnă vesnică băiat frumos, părinţilor şi celor apropiaţi, multă putere!"; "Ne-ai frânt inimile. Vestea plecării dintre noi a venit ca un fulger. Rămâi veşnic viu în inimile noastre!"; "Ce nedreaptă este viaţa! O durere cum nu se poate mai mare!"; "Doamne !!! Nu pot să cred.Un băiat atât de harnic. Doamne dă familiei şi alinare", sunt doar câteva dintre mesajele transmise. 

Corpul neînsufleţit al tânărului Beniamin Oiegaş a fost condus, luni, pe ultimul drum. 

După cum a scris Adevarul.ro, Beniamin Oiegaş a fost ucis vineri seara, în plin centrul municipiului Satu Mare. Deşi a fugit de la locul faptei, autorul, Vasile Anderson Sere, a fost prins în scurt timp. Bărbatul în vârstă de 34 ani este client vechi al poliţiştilor, cunoscut pentru ieşirile sale agresive, fiind ridicat doar în ultimul an cu 10 ocazii ca urmare a scandalurilor pe care le-a provocat însă de fiecare dată a fost lăsat în libertate. 

Vă recomandăm şi: 

VIDEO Crimă la Satu Mare, în plin centrul oraşului. Tânăr aflat la plimbare, înjunghiat în inimă de un boschetar

Mister în jurul decesului unei românce în Germania. Soţul său a fost arestat

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite