Fără cazuri noi de coronavirus în judeţul Satu Mare în ultimele 24 de ore

Fără cazuri noi de coronavirus în judeţul Satu Mare în ultimele 24 de ore

Foto arhivă

Judeţul Satu Mare nu a înregistrat nici un caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore. În prezent bilanţul a ajuns la 7.741 de cazuri

După ce zile la rând judeţul Satu Mare s-a aflat în scenariul verde, numărul cazurilor noi de coronaviurs au făcut ca acesta să fie clasat înapoi în scenariul galben. În prezent, incidenţa cazurilor de coronavirus la nivel de judeţ a ajuns la 1,7 cazuri la mia de locuitori.
 
Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 6944 vindecări şi 126 decese cauzate de coronavirus.  De asemenea, până în prezent au fost efectuate 53.924 teste. 
 
Din data de 5 ianuarie 2021, la nivelul judeţului au fost vaccinate 2.535 de persoane, dintre care 4 au prezentat reacţii adverse locale. 
 
De asemenea, potrivit ultimelor date transmite de Instituţia Prefectului Satu Mare, patru localităţi din judeţ se află în scenariul roşu. Este vorba despre localităţie Pomi, Racşa, Santău şi Crucişor. Alte 11 localităţi se află în scenariul galben: Satu Mare, Bixad, Negreşti Oaş, Călineşti-Oaş, Cehal, Gherţa Mică, Medieşu-Aurit, Păuleşti, Pir, Tarna Mare şi Viile Satu Mare. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Bătaie pentru a prinde un loc la vaccinarea anti-COVID

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările