Expoziţia foto “Românce de excepţie” la Carei

Expoziţia foto “Românce de excepţie” la Carei

Direcţia de Cultură a Municipiului Carei vă invită la vernisajul expoziţiei de fotografie „Românce de excepţie”, realizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Evenimentul va avea loc joi, 5 martie 2015, de la ora 17.00 în Sala de Simpozioane a Castelului Károlyi din municipiul Carei. Momentele artistice sunt pregătite de membri ai formaţiei Castelanii şi reprezentanţi ai cercului de teatru amator din cadrul Centrului Cultural al Municipiului Carei.

În cadrul expoziţiei regăsim femei celebre, care, prin activitatea pe care au desfăşurat-o de-a lungul vieţii au adus faimă ţării noastre, multe dintre acestea deschizând noi drumuri în domeniile lor de activitate. Vom putea afla, prin intermediul fotografiilor expuse, care a fost prima femeie avocat din România, prima femeie ministru din Romania sau prima femeie din lume care a obţinut nota 10 la Jocurile Olimpice, precum şi multe alte femei excepţionale.

Vă mai recomandăm

Expoziţie inedită de mărţişoare la Carei

Expozitie de fotografie de Ziua Nationala a Republicii Estonia la Carei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările