Episcopul Spaniei şi Portugaliei va oficia slujba de Sfânta Maria Mare de la Măriuş

Episcopul Spaniei şi Portugaliei va oficia slujba de Sfânta Maria Mare de la Măriuş

PS Timotei este sătmărean/foto: Arhivă

Luni, de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, Prea Sfinţitul Timotei Lauran, episcop al Episcopiei Ortodoxe Române din Spania si Portugalia, va săvârşi Sfânta Liturghie Arhierească la Mănăstirea “Izvorul Tămăduirii” de la Măriuş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prea Sfinţitul Timotei Lauran se va afla mai multe zile la Satu Mare. Mâine, de la ora 18.30, va fi prezent la slujba Paraclisului Maicii Domnului la Biserica “Buna Vestire” din cartierul Micro 17. Duminică, de la ora 10.00,  va săvârşi Sfânta Liturghie Arhierească la Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” de la Cap Pod Golescu. Luni, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, Prea Sfinţitul Timotei al Spaniei şi Portugaliei va săvârşi Sfânta Liturghie Arhierească la Mănăstirea “Izvorul Tămăduirii” de la Măriuş. PS Timotei Lauran este sătmărean. S-a născut la 12 aprilie 1975 la Satu Mare. Şcoala gimnazială şi liceul le-a făcut la Satu Mare, la Colegiul Naţional “Ioan Slavici”, după care a urmat cursurile Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolay din Cluj-Napoca, fiind licențiat în Drept canonic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările