Doi poliţişti, bătuţi şi tăiaţi cu cuţitul de un bărbat din Socond

Doi poliţişti, bătuţi şi tăiaţi cu cuţitul de un bărbat din Socond

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj/foto: Arhiva

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, iar pentru continuarea cercetărilor a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, competent să instrumenteze cauza. Acesta este cercetat pentru ultraj.

Concubina bărbatului, o tânără de 23 de ani din Socond, a fost cea care a chemat poliţiştii. Tânăra a sunat, ieri, în jurul orei 16.00,  la 112 spunând că bărbatul face scandal şi o ameninţă cu bătaia. „Doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 4 Beltiug Poliţie Rurală s-au deplasat la faţa locului, încercând să aplaneze conflictul. În timp ce tânăra le povestea poliţiştilor ce s-a întâmplat, bărbatul a luat un cutit în mână şi a ameninţat că se sinucide”, precizează Roxana Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Satu Mare.  Ba, mai mult, la scurt timp, bărbatul a început să-i ameninţe şi pe poliţişti. Văzând că bărbatul devine tot mai agresiv, cei doi au încercat să-l imobilizeze, încercare care s-a lăsat cu răniţi. În timp ce se lupta să scape, bărbatul i-a tras un pumn în faţă unuia dintre poliţişti, iar pe celălalt l-a tăiat în palmă cu lama cuţitului. Cei doi poliţişti au reuşit să cheme ajutoare, iar, la scurt timp, la faţa locului au sosit mai mulţi jandarmi ai Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Beltiug. Peter E. a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie, iar pentru continuarea cercetărilor a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, competent să instrumenteze cauza.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările