Doar 20% promovabilitate la Bacul de toamnă, în judeţul Satu Mare

Doar
20% promovabilitate la Bacul de toamnă, în judeţul Satu Mare

La prima sesiune de BAC, rezultatele au fost mai bune   FOTO arhivă

Rezultate slabe la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, la nivelul judeţului Satu Mare. Procentul de promovabilitate înregistrat este de doar 20%.

Ştiri pe aceeaşi temă

La centrele de examen din Satu Mare s-au afişat astăzi rezultatele examenului de bacalaureat. Din cei 1.356 de candidaţi înscrişi la sesiunea august-septembrie 2013, din care 933 din promoţia curentă şi 423 din promoţie anterioară, s-au prezentat la probele scrise 1.069 candidaţi, din care 717 candidaţi din seria curentă şi 352 candidaţi  din seriile anterioare.

Procentul de promovabilitate la nivel de judeţ este 21,2% pentru candidaţii din seria curentă şi 20,45% pentru candidaţii din seriile anterioare, rezultând un procent total de promovabilitate pe judeţ de 20,95%. Primele 3 licee ca promovabilitate sunt: Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, Colegiul Naţional „Kolcsey Ferencz” Satu Mare, Liceul Teoretic Carei, Liceul Teologic Romano-Catolic „Ham Janos” Satu Mare

Liceele cu cea mai slaba promovabilitate: Liceul Tehnologic Tarna Mare, Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu” Carei, Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” Satu Mare, Liceul Tehnologic Ardud şi Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Turţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările