Deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran, a fost propusă Ministru al Tineretului şi Sportului

Deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran, a fost propusă Ministru al Tineretului şi Sportului

Ioana Bran a intrat în politică în 2010 şi în 2012 a fost aleasă Consilier Judeţean pe listele USL - foto: Adrian Caraba

Ioana Bran se află la primul mandat de parlamentar, ocupând în toate sesiunile parlamentare de până acum postul de secretar al Camerei Deputaţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul PSD Satu Mare Ioana Bran a fost vehiculată în ultimele zile pentru preluarea mai multor portofolii în viitorul Guvern Viorica Dăncilă. Numele ei s-a vehiculat atât la Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Turismului cât şi la Ministerul Dialogului Social.
 
După discuţiile interne din partid, Ioana Bran a fost propusă oficial pentru ministerul Tineretului şi Sportului.
 
Aceasta va urma să treacă printr-un interviu în faţa comisiilor parlamentare iar mai apoi, săptămâna viitoare, cel mai probabil luni, să depună jurământul.
 
Ioana Bran este deputat din Decembrie 2016, fiind în decursul sesiunilor parlamentare de până acum secretar al Camerei Deputaţilor, iar în mandatul 2012-2016 a ocupat funcţia de consilier judeţean.
Ioana Bran a intrat în politică în anul 2010 iar în 2012 a fost aleasă prima dată pe listele USL, la Consiliul Judeţean. De asemenea aceasta este şi preşedinta TSD Satu Mare, organizaţia judeţeană.
Ioana Bran este absolventa Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Parlamentarul sătmărean deţine şi un masterat în audit şi expertiză contabilă.
Familia acesteia este cunoscută pentru afacerea cu pălincă pe care o au şi pe care o vând sub denumirea de Pălinca Bran, pe care o produc în localitatea Mărtineşti, judeţul Satu Mare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: