De Paşte, pe fondul consumului excesiv de alcool, mai mulţi cetăţeni au provocat scandaluri în judeţul Satu Mare

De Paşte, pe fondul consumului excesiv de alcool, mai mulţi cetăţeni au provocat scandaluri în judeţul Satu Mare

În acest context, ei au aplicat 29 sancţiuni contravenţionale, dintre care şapte avertismente scrise şi 22 de amenzi în valoare totală de 5.150 lei   FOTO  arhivă

De sărbători, jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea mai multor conflicte izbucnite în localităţile din judeţul Satu Mare. În acest context, ei au aplicat 29 sancţiuni contravenţionale, dintre care şapte avertismente scrise şi 22 de amenzi în valoare totală de 5.150 lei.

De exemplu, luni, 21 aprilie, în jurul orei 15.00,  jandarmii au fost solicitaţi, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada Tătăreştiului din  localitatea Viile Satu Mare. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului izbucnit şi la  identificarea celor implicaţi în scandal.

Conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi. Astfel, trei bărbaţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 600 de lei.

Şi la Tătăreşti jandarmii au fost solicitaţi, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit, contex în care un alt bărbat a fost sancţionat.

Pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de  ordine şi linişte publică pe perioada sărbătorilor pascale, jandarmii au aplicat 29 sancţini contravenţionale dintre care şapte avertismente scrise şi 22 de amenzi în valoare totală de .5150 lei.

Vă recomandăm şi

Tânărul din Blaj care a comis o crimă a doua zi de Paşti, reţinut de procurori şi propus pentru arestare preventivă

Destin tragic pentru fostul lider al CPUN Prahova. Corneliu Ruse a murit într-un grav accident, provocat de el

Scandalul cu bustul Arethiei Tătărăscu a ajuns în presa din străinătate

VIDEO Tarky, de la scandalul sexual cu Mihai Trăistariu la semifinala „Britain’s Got Talent“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: