De miercuri reîncep lucrările de reabilitare a Podului Decebal

De miercuri reîncep lucrările de reabilitare a Podului Decebal

Podul Decebal va fi închis parţial, ceea ce va îngreuna considerabil traficul de pe o parte pe cealaltă a râului Someş - foto: obiectiv-sm.ro

Lucrările de reabilitare începute în 2016 au fost sistate în mai multe rânduri după diverse probleme apărute la carosabil. În prezent asfaltul turnat anul trecut este plin de gropi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea primăriei municipiului Satu Mare, prin city-managerul Maskulik Csaba a anunţat faptul că de săptămâna viitoare miercuri reîncep lucrările la Podul Decebal. Acesta a anunţat că de luni vor începe pregătirile, ca toate utilajele să fie prezente, iar de marţi vor începe marcajele şi semnalizările rutiere, precum şi configurarea unui nou sens giratoriu care va servi circulaţiei.

„Va fi un deranj care se va crea, dar trebuie să se înţelegem că fără acest deranj nu putem reabilita nici Bulevardul Cloşca, nu putem reabilita nici bulevardul Octavian Goga şi nu putem să mergem mai departe cu dezvoltarea”, a transmis Maskulik Csaba, city-manager.

În primă fază va fi închis un sens şi circulaţia va fi deviată pe două benzi de pe un actual sens de mers.

„Şoferii să respecte indicaţiile polişţiştilor care se vor afla în stradă şi ar fi bine să găsească rute ocolitoare, în special pe podul Golescu. Avem cerinţa să manifeste răbdare şi înţelegere”, a transmis şi un reprezentant al Poliţiei rutiere.

„Problema cea mai mare va fi cu traficul greu”, a trasmis şi Vasile Chişluca, directorul Poliţiei Locale.

„Vom încerca devierea traficului greu care vine de pe strada Careiului, ca să nu ajungă în intersecţiei, să o ia pe Energiei - Magnoliei. Vor mai fi care se vor rătăci, dar încercăm să le dirijăm. La coborârea de pe podul Decebal camioanele o vor putea lua doar înainte, pe bulevardul Cloşca şi mai apoi dacă vor să meargă spre Carei să o ia din nou pe Magnoliei şi Energiei.”, a mai afirmat Maskulik Csaba

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: