Cum şi-a cunoscut Cristian Ţopescu soţia, fostă profesoară de limba germană în judeţul Satu Mare

Cum şi-a cunoscut Cristian Ţopescu soţia, fostă profesoară de limba germană în judeţul Satu Mare

Cristian Ţopescu şi-a întâlnit soţia la un spectacol în judeşul Sibiu - foto: obiectiv-sm.ro

A durat 11 ani de la prima lor întâlnire ca cei doi să formeze o familie, distanţa Satu Mare - Bucureşti fiind principalul obstacol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marele comentator sportiv, vocea care a însoţit marile performanţe ale românilor în sport, Cristian Ţopescu, s-a stins din viaţă în data de 15 mai, la Spitalul Elias din Bucureşti, la o săptămână după ce a fost internat cu mai multe afecţiuni cronice. 

Cristian Ţopescu a fost legat de judeţul Satu Mare prin soţia sa, Christel Ungar, care era profesoară de limba germană în judeţul Satu Mare atunci când a cunoscut-o, distanţa fiind principala piedică ce a făcut ca relaţia lor să aibă nevoie de 11 până ca cei doi să formeze o familie. 

“Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în oraşul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentăm acolo nişte momente sportive, iar în program a fost inclus şi un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reuşit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult.

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiţă şi Horaţiu Mălăele, care erau şi ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt şi ne-a spus: Ce vă tot certaţi? Cine a cântat e acolo, în faţă, în acelaşi autobuz cu voi. Aşa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soţie. Şi apoi ne-am cunoscut, ne-am împrietenit şi ne-am vazut… din ce în ce mai rar. Din ce în ce mai rar, pentru că ea era profesoară de limbă germană la Satu Mare, iar eu lucrăm la Bucureşti pe lângă echipa de fotbal Steaua. Foarte rar reuşeam să ne vedem, ori la Bucureşti, ori la Satu Mare. Dar prietenia noastră s-a consolidat şi, 11 ani după prima cunoştinţă, ne-am hotărât să ne căsătorim. În 1997. Iar în 1998 s-a născut băieţelul nostru, Sebastian Felix. Este cu siguranţă ultima mea căsnicie. Vârstă îşi va spune cuvântul. Anii trec…”, a povestit Cristian Ţopescu acum câţiva ani pentru revista Tango

Mai apoi soţia sa a ajuns în cadrul TVR, unde s-a remarcat ca prezentatoare a emisiunii în limba germană. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: