Cruzime fără margini în Satu Mare: „Cum poţi să dormi tu, cel care ai făcut asta? Te mai rabdă pământul?!”

Cruzime fără margini în Satu Mare: „Cum poţi să dormi tu, cel care ai făcut asta? Te mai rabdă pământul?!”

Câinele a fost găsit pe un câmp de la intrarea în oraş. FOTO: Asociaţia Free Life Satu Mare

Un câine a fost găsit tâiat, pe un câmp de la intrarea din oraş. Reprezentanţii asociaţiei care a făcut şocanta descoperire i-au acordat primele îngrijiri patrupedului şi au solicitat ajutorul cetăţenilor pentru identificarea celui care a fost în stare de un asemenea gest.

Descoperirea a fost făcută luni, 16 decembrie, de către reprezentanţii Asociaţiei Free Life Satu Mare. Câinele a fost găsit tăiat pe un câmp, iar salvatorii acestuia i-au acordat de urgenţă primele îngrijiri medicale.
 
„Nu avem cuvinte la câte cazuri de cruzime trebuie să facem faţă sau să intervenim. Nu mai avem putere, oameni buni. Până când? (...) O fi un psihopat? Azi un câine, mâine un om. Dar chiar aşa? Tăiat intenţionat!! Cum poţi să dormi tu, cel care ai făcut asta? Te mai rabdă pământul?”, au arătat cei de la Asociaţia Free Life Satu Mare.
 
Mai mult, reprezentanţii asociaţiei au făcut un apel public pentru a-l găsi pe cel care a fost în stare de un asemenea gest.
 
„Orice informaţie ne este de folos. Nu ezitaţi să ne scrieţi, declaraţia rămâne anonimă”, au mai arătat aceştia.
 
Cazul prezentat de către Asociaţia Free Life din Satu Mare a fost comentat pe larg şi de către internauţi, majoritatea dintre aceştia nefiind de acord cu gestul celui care a fost în stare să comită o asemenea cruzime. 
 
„Aşa grozăvie nu am văzut în viaţa mea!”, a spus Eniko P.

„Un astfel de om e foarte clar că ar putea face la fel şi unui om, trebuie schimbate legile în ţara asta”, a mai adăugat Lili W. 
 
„E absolut groaznic! Cum să fie aşa ceva posibil?! Trebuie să se dea consecinţe serioase sălbaticului care a făcut aceasta! Următorii vor fi femei şi copii, o astfel de faptă sadică lasă şi demonstrează asta!”, a arătat Iulia B.
 
În ultima perioadă ONG-urile care apără drepturile animalelor au solicitat parlamentarilor înăsprirea pedepselor pentru cei care se fac vinovaţi de cruzime împotriva animalelor.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: