Cozi infernale de maşini pe Drumul Careiului. Se circulă doar pe câte o bandă pe sens

Cozi infernale de maşini pe Drumul Careiului. Se circulă doar pe câte o bandă pe sens

Cozile de maşini se întind pe câţiva kilometri - foto: Adrian Caraba

Deşi starea carosabilului a fost una acceptabilă, lucrările se impun datorită faptului că sunt finanţate pe baza de proiect pe fonduri europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circulaţia rutiera pe Drumul Careiului este un test de răbdare pentru şoferii care îl tranzitează în aceste zile. Cozile sunt extrem de lungi pe fiecare sens de mers, circulaţia desfăşurându-se doar pe o singură bandă pe sens.
 
Aglomeraţia se datorează lucrărilor la carosabil, mai exact înlocuirea totală a căii de rulare, pe porţiunea cuprinsă între Intersecţia Crinul şi parcarea Lebăda. Reabilitarea drumului se face ca urmare a finanţării primite pentru aceasta lucrare încă pe vremea primarului Coica. Aceasta se realizează conform proiectului, deşi starea carosabilului a fost una acceptabilă, faţă de situaţia existentă pe alte străzi din oraş.
 
Şoferii care doresc să evite porţiunea aglomerată au ca variantă de ocolire drumul paralel cu digul, pe care pot intra de pe strada Gelert Şandor şi care îi scoate în spatele magazinului Lidl de pe strada Careiului.
citeste totul despre: