Cazul impresionant al unui medic din Ungaria care a făcut 700 de kilometri ca să salveze un ogar abandonat

Cazul impresionant al unui medic din Ungaria care a făcut 700 de kilometri ca să salveze un ogar abandonat

Medicul din Ungaria alături de ogarul abandonat. FOTO: Facebook

Cazul unui ogar de 4 luni, găsit abandonat într-un lan de porumb din judeţul Satu Mare, i-a impresionat pe medicii din Ungaria. Aceştia au făcut 700 de kilometri, dus-întors, pentru a salva viaţa câinelui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zumba, cum a fost numit căţelul după mişcările involuntare de dans pe care le făcea, a fost găsit abandonat într-un lan de porumb, subnutrit şi cu sechele neurologice. Starea precară pe care o avea i-a impresionat pe medicii din Ungaria, veniţi la Satu Mare pentru a-i mai da o şansă la viaţă.
 
„Asociaţia Free Life, în urma unei sesizări, s-a deplasat seara târziu de urgenţă pentru a-l prelua şi a-l pune în siguranţă, fiindu-i aceasta probabil ultima lui şansă. Pe loc i s-a făcut testul de jigodie, care, deşi a ieşit negativ, a doua zi s-a repetat şi la un cabinet veterinar pentru siguranţă. Mulţumim din suflet lui Henni Nagy de la Agár fajtamentés, din Ungaria (Asociaţie pentru salvarea ogarilor) pentru promptitudine şi pentru graba cu care ne-a sărit în ajutor în salvarea unui pui de ogar”, au arătat cei de la Asociaţia Free Life printr-o postare făcută pe pagina oficială de socializare.
 
Medicii din Ungaria nu sunt prea optimişti în privinţa lui, dar Henni Nagy, cea care s-a deplasat la Satu Mare pentru a prelua căţelul, este mai pozitivă.
 
„Mulţumim Henni, că ne eşti alături de fiecare dată, că e zi sau noapte, pentru tine nu contează. Tu vii şi salvezi ce «noi» aruncăm, de ce «noi» ne batem joc. Zumba, puiule, îţi dorim să creşti mare şi să devii sănătos! Arată-ne că poţi!”, au mai scris cei de la Asociaţia Free Life.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: