Aviz iubitorilor de animale: Peste 2.000 de câini de rasă, la două expoziţii organizate în acest weekend la Satu Mare

Aviz iubitorilor de animale: Peste 2.000 de câini de rasă, la două expoziţii organizate în acest weekend la Satu Mare

Expoziţia demarează sâmbătă, de la ora 10.00   FOTO  arhivă

Peste 2.000 de câini de rasă din 24 de ţări vor evolua la două expoziţii canine organizate în acest weekend la Satu Mare. Parcarea din faţa Pieţei Rex va fi populată începând de sâmbătă, de la ora 10.00, de câini din peste 150 de rase, ai căror stăpâni speră să se întoarcă acasă cu premii.

Cei mai frumoşi câini de rasă din Satu Mare dar şi din peste 20 de ţări din întreaga lume se vor prezenta în acest weekend în parcarea din faţa Pieţei Rex din cartierul Micro 17, la cea de-a 37-a ediţie a Expoziţiilor CAC şi CACIB 2014, organizate de Filiala Satu Mare a Asociaţiei Chinologice din România. 

Patrupedele, în funcţie de cum se vor prezentat în concurs vor fi răsplătite cu cu premii pe diferite grade de performanţă, atribuite de un juriu profesionist format din arbitri din Rusia, Italia, Serbia, Germania, România, Ucraina, Austria şi Ungaria, stăpânilor lor fiindu-le oferite şi premii consistente.

Vizitatorii vor putea vedea mai toate rasele existente de la Ciobăneşti Caucazieni, Mioritici, Germani, Pincheri pitic, câini de luptă Tosa Inu, Cane Corso sau Dogo Canario, Terra Nova, Ciobănescul Scoţian, Collie Rough, Rottweilleri, Basset Hound, Beagle, Brac German sau chiar Copoi Ardelenesc. Fioroşii Dobermani, Bulldogul englez, uriaşul Saint Bernard, Schnauzerul uriaş, Schnauzerul pitic, Ciobănescul de Berna, Ciobănescul de Asia Centrală, Ciobănescul Românesc de Bucovina, labradorii prietenoşi, inteligenţii Cocker Spaniel, Teckelii sârmoşi, Fox Terrierii cu păr scurt sau sârmos şi multe alte rase de câini, care nu pot fi admirate decât rareori prin Satu Mare vor fi prezente în weekend la expoziţia chinologică.

Nu în ultimul rând, vizitatorii vor avea ocazia să admire o serie de exemplare rare de câini, precum simpaticii Chow-Chow cu coamă de leu şi limbă albastră, inteligenţii Akita Inu, câinii de pază ai samurailor, sau drăgălaşii Samoyede, cu blana albă şi pufoasă ca fulgii de nea.

Astfel, sâmbătă, 26 aprilie, intră în ringul competiţional 713 câini la expoziţia CAC, 760 de câini la expoziţia CACIB, iar duminică, 27 aprilie, în a doua zi de concurs, 755 de câini. Expoziţiile canine internaţionale au loc în Piaţa agroalimentară Rex din Cartierul Micro 17.
 

 

 

 

Body

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: