Ambulanţă atacată cu pietre în judeţul Satu Mare. Ce riscă copiii care au spart geamul autosanitarei

Ambulanţă atacată cu pietre în judeţul Satu Mare. Ce riscă copiii care au spart geamul autosanitarei

Ambulanţa atacată cu pietre. FOTO: presasm.ro

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare a fost atacat cu pietre, miercuri seara, 30 octombrie. Din primele informaţii ale anchetei, un grup de copii care s-ar fi jucat sau ar fi aruncat cu pietre au spart geamul de la uşa din spate a autosanitarei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit Presasm.ro, întreaga scenă s-a petrecut în timp ce echipajul medical de prim-ajutor se afla la o solicitare în localitatea Pelişor, judeţul Satu Mare, pentru a consulta o pacientă cu probleme respiratorii. În acel moment, înspre autosanitară au fost aruncate pietre, acestea spărgând geamul din spate al autospecialei. 
 
Alarma la 112 a fost dată de către asistenta de pe ambulanţă, o femeie în vârstă de 42 de ani.
 
„Am fost sesizaţi aseară (n.r. - miercuri, 30 octombrie), în jurul orei 20:30, de către o femeie de 42 de ani, din Satu Mare, asistent pe Ambulanţă, despre faptul că în timp ce se afla în localitatea Pelişor pentru acordarea de îngrijiri medicale unui pacient, în momentul în care au pornit spre Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare, persoane necunoscute au spart geamul de la uşa din spate a autosanitarei. Din primele informaţii, în zona autosanitarei se aflau mai mulţi copii care s-ar fi jucat sau aruncau cu pietre”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare. 
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru distrugere.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: