Alegeri locale 2020. Aglomeraţie la o secţie de votare improvizată într-o casă fără geamuri

Alegeri locale 2020. Aglomeraţie la o secţie de votare improvizată într-o casă fără geamuri

Poliţiştii au intervenit după ce în faţa unei secţii de votare s-a format aglomeraţie

O coadă imensă de câteva zeci de oameni s-a format la una dintre secţiile de votare din localitatea Bixad. Secţia a fost amenajată într-o casă care acum se construieşte şi care nu are nici măcar geamuri

Ştiri pe aceeaşi temă

O coadă imensă de câteva zeci de oameni s-a format la una dintre secţiile de votare din localitatea Bixad. Secţia a fost amenajată într-o casă care acum se construieşte şi care nu are nici măcar geamuri. 
 
Procesul de votare a fost îngreunat de restricţiile noi impuse pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus, însă oamenii nu au ţinut cont de măsurile de distanţare socială. 
 
Aceştia au stat grămadă la coadă, unii dintre ei neavând nici măcar măşti de protecţie. 
 
Reprezentantul unui partid politic a formulat şi o plângere la Biroul Electoral Satu Mare, cerând să se prelungească votul până după orele 21:00. 
 
După ce a fost sesizat cu privire la situaţia creată, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a intervenit suplimentând numărul forţelor de ordine, pentru ca procesul electoral să se poată desfăşura în condiţii bune. Deocamdată, nu s-a stabilit dacă va fi prelungit termenul de închidere a urnelor.
 
Aglomeraţie la o secţie de votare din Bixad
 
Această locaţie cel puţin ciudată nu a fost singura din judeţul Satu Mare. Cum legea le-a permis, autorităţile s-au văzut nevoite să amenajeze secţii de votare în case particulare, într-un bar şi chiar într-un cămin de bătrâni. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările