Accident grav la prima oră a dimineţii în localitatea Drăguşeni. Ciocnirea dintre maşini a trezit vecinii

Accident grav la prima oră a dimineţii în localitatea Drăguşeni. Ciocnirea dintre maşini a trezit vecinii

Impactul a fost atât de puternic încât maşinile au fost proiectate de drum

Un accident frontal extrem de puternic i-a trezit pe locuitorii de pe strada principală din localitatea Drăguşeni. Şoferii celor două maşini implicate au scăpat fără răni grave

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă în localitatea Drăguşeni. Două autotursime s-au ciocnic frontal, impactul dintre ele fiind unul extrem de puternic. Localnicii au fost primii care au intervenit pentru acordarea primului ajutor.
 
Accidentul s-aprodus în această dimineaţă cu puţin timp înaintea orei cinci. Un autoturism marca Logan şi unul Opel s-au ciocnic frontal pe drumul principal din localitate, după ce unul dintre ele a intrat într-o depăşire şi nu a mai reuşit să revină în timp util pe sensul său de mers. Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât maşinile au fost proiectate de pe drum, Loganul oprindu-se pe trotuar iar Opelul pe marginea drumului.

Zgomotul produs de impact i-a trezit pe locuitorii din zonă, care au intervenit pentru a acorda primul ajutor până au sosit echipajele de la ISU şi Ambulanţă. Ambii şoferi se aflau singuri în maşină şi nici unul dintre ei nu a suferit răni majore, dar cu toate acestea ei au fost prelaţi de un echipaj de prim ajutor şi transportaţi la spital. Accidentul a restricţionat traficul în zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările