A rămas fără un dinte după ce a muşcat dintr-o felie de pâine

A rămas fără un dinte după ce a muşcat dintr-o felie de pâine

Piatra are aproximativ trei centimetri lungime

Un băiat a rămas fără un dinte după ce a muşcat dintr-o felie de pâine. Părinţii au descoperit în pâinea cumpărată de la magazin o piatră de aproximativ trei centimetri lungime. Părinţii solicită brutăriei contravaloarea lucrărilor dentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O familie din Zalău a găsit în pâinea cumpărată de la societatea Varga Quattro din Carei o piatră de aproximativ trei centimetri lungime. Cei doi au cumpărat o pâine de 900 de grame, de la un magazin din Zalău. Ajunşi acasă, mama s-a grăbit să-i dea de mâncare băiatului căruia îi era tare foame. Fără să bănuiască vreo clipă ce urma să i se întâmple, băiatul a luat o felie de pâine din care a muşcat. În acea secundă s-a trezit cu o piatră în gură şi un dinte rupt. Cu pâinea în mână cei doi au venit glonţ la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare pentru a depune plângere, după care l-au dus şi pe băiat la un stomatolog. Cei doi părinţi solicită acum societăţii Varga Quattro contravaloarea lucrărilor dentare efectuate de acesta. Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare a amendat firma cu 15.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările