Şi-a ascuns nepotul sub fustă ca să-l scoată din ţară

Şi-a ascuns nepotul sub fustă ca să-l scoată din ţară

Cei doi au vrut să iasă din ţară pe la Petea/foto: Arhiva

O femeie din Mureș este cercetată de polițiștii de frontieră pentru că a încercat să-și scoată ilegal nepotul din țară ascunzându-l sub fustele pe care le purta. Aceasta susține că l-a ascuns sub fuste pentru că nu avea un scaun special pentru transportul copilului în autoturism.

În data de 26 octombrie, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară Gabor B., în vârstă de 30 de ani, din județul Mureș, conducând un autoturism înmatriculat în Bistrița Năsăud. Împreună cu el în mașină călătorea și Hajnal R., în vârstă de 44 de ani, din județul Mureș. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră i-a solicitat femeii să coboare din mașină, însă aceasta a refuzat. Pentru că poliţistul de frontieră a insistat, femeia n-a avut ce face şi a încercat să se ridice. În acel moment, polițistul de frontieră a avut surpriza să descopere că sub fustele lui Hajnal R. era ascuns un copil. În urma verificărilor s-a constatat că acesta se numește M.G., are 5 ani și este nepotul lui Hajnal R. Pașaportul minorului era expirat, așadar acesta nu era în posesia unui document de călătorie valabil. Cu toate acestea, bunica băiatului susține că l-a ascuns sub articolele sale de îmbrăcăminte pentru că nu avea un scaun special pentru transportul copilului în autoturism. Polițiștii de frontieră nu le-au permis ieșirea din țară, iar pe Hajnal R. o cercetează acum pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativa de ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările