Șefii județeni ai PDL își țin „zâna” în brațe

Șefii județeni ai PDL își țin „zâna” în brațe

Președintele PDL județean Ioan Holdiș este de părere că pictorialul nu știrbește imaginea partidului

Deputatul Ioan Holdiș, președintele organizației județene a PDL a tratat cu indulgență apariția Laurei Diana Bota, președintele organizației municipale de femei a PDL, în pictorial. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Președintele PDL județean Ioan Holdiș a apreciat apariția în pictorial a președintei femeilor pedeliste drept „o decizie personală” care nu afectează imaginea partidului. „Cum să comentez, e viața ei privată. Nu le-am văzut dar din cate am discutat cu un coleg de dimineață, nu au fost fotografii incendiare. Ce să comentez, e viața ei, să facă ce vrea cu ea. Dacă își face treaba la partid, și și-o face foarte bine, eu nu am ce comenta. Am înțeles ca făcea treaba asta și înainte de a intra în partid, deci eu unul nu văd nicio problemă” a declarat deputatul sătmărean. Întrebat dacă consideră că fotografiile aduc prejudicii de imagine partidului, deputatul a replicat interogativ: „De ce să afecteze imaginea partidului poze cu o femeie frumoasă? Nu afectează cu nimic!”
Daliana Lazăr, secretar general adjunct al Ogranizației Județene a PDL a declarat că efectele pictorialului și a scandalului care îl înconjoară nu pot fi, pentru moment, evaluate din punct de vedere al capitalului electoral. „Eu sunt o persoană tolerantă, fiecare își alege propriul drum, nu sunt în măsură să o judec. Fiecare ia deciziile pe care le crede de cuviință. Nu pot însă să spun, la doar o zi după scandal, dacă pictorialul și intervenția de pe Realitatea aduce prejudicii de imagine partidului. Asta se va vedea în timp” a afirmat Daliana Lazăr. Cazul Laurei Bota a fost mediatizat pe mai multe posturi naționale de televiziune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările