21 de străzi din Satu Mare rămân mâine fără gaz

21 de străzi din municipiul Satu Mare vor rămâne mâine fără gaz. Alimentarea cu gaze va fi întreruptă între orele 9.00 şi 18.00, pentru punerea în funcțiune a unei noi stații. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 E.ON Gaz Distribuţie a finalizat o investiţie de modernizare a unei staţii de reglare de sector de pe strada Botizului din municipiul Satu Mare. Noua staţie este prevăzută cu dotări de ultimă generaţie, valoarea investită de companie în acest proiect depăşind 600 de mii de lei. Pentru cuplarea noii staţii de reglare de sector la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de joi, 13 octombrie, începând cu ora 09.00, pe străzile Botizului, Odoreului, Jozsef Attila, Teodor Speranţa, Garofiţei, Fabricii, I.L. Caragiale, Orientului, Locomotivei, Crivăţului, Maşiniştilor, Şoimoşeni, Cezar Bolliac, Victoriei, Gutinului, Onisifor Ghibu, Carpaţilor, Oaşului, Cărămidarilor, Macului şi Maria din municipiul Satu Mare. E.ON Gaz solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaze, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările