14.000 de euro pentru sterilziarea câinilor comunitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul centru de sterilizare a câinilor comunitari a fost inaugurat astăzi în Grădina Romei din Satu Mare. Costurile totale ale centrului se ridică la 14.000 de euro, bani alocaţi din protocolul dintre Primăria oraşului şi Asociaţia Free Life.

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „Free Life” Satu Mare împreună cu Primăria municipiului Satu Mare au inaugurat astăzi primul Centru Medical Veterinar de Sterilizare pentru Câinii Comunitari (CMVSCC) din judeţ.
Centrul este administrat de asociația "Free Life", cu drept de folosință pentru o perioadă de 5 ani, conform protocolului de colaborare încheiat cu Primăria.


Centrul a fost amenajat în baza unui protocol încheiat între asociaţie şi Primărie și a constat în refacerea integrală a imobilului, atât în interior, cât și exterior. Costurile amenajării se ridică la 14.000 euro, finanţarea aparţinând de Primăria Satu Mare.
Cei de la free Life au contribuit prin supravegherea lucrărilor, refacerea sistemului de încălzire în cele trei încăperi, realizarea boxelor pentru îngrijirea post operatorie a câinilor, dotarea cu mobilier și instrumentar a cabinetului, sălii de pregatire pre-operatorie și a biroului de evidență, precum și curățarea spațiului verde.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite