VIDEO Poliţist anchetat după ce a apărut în videoclipul unei manele intitulate „Aici e mafia“. Ce scuză a invocat agentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din videoclipul manelei "Aici e mafia" FOTO Youtube/ Zoom Studio România
Imagine din videoclipul manelei "Aici e mafia" FOTO Youtube/ Zoom Studio România

Conducerea Poliţiei Judeţene Caraş-Severin a dispus verificări, după ce un agent de la Poliţia Rutieră Caransebeş a apărut într-un videoclip al unei piese de manele intitulate "Aici e Mafia". Poliţistul a declarat că nu ştia că urmează să fie filmat un videoclip şi că se afla în timpul său liber.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat pentru News.ro că la nivelul instituţiei se fac verificări, după ce săptămâna trecută a apărut pe reţelele de socializare un videoclip de manele în care apare un agent de la Poliţia Rutiră Caransebeş.

"Este vorba de un agent de Poliţie care lucrează la Biroul Rutier al Poliţiei Caransebeş şi care a apărut într-un videoclip urcat săptămâna trecută pe o platformă de socializare. Ne-am sesizat, iar colegii de la Departamentul Control Intern fac verificări. În primul rând discutăm dacă există o abatere disciplinară. Se va face un raport, apoi se va desfăşura cercetarea. Nu putem spune că riscă ceva. Acum facem verificări. Poate primi de la atenţionare, la mustrare scrisă şi aşa mai departe. Agentul a declarat că se afla în timpul liber şi că a fost indus în eroare şi nu a ştiut că urmează să fie filmat un videoclip", a declarat Dinu Nicorici.

În videoclipul melodiei "Aici e Mafia", interpretată de solistul Florin Mitroi, apare şi agentul rutier de la Caransebeş.
 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite