VIDEO Dragnea, întâmpinat la Reşiţa cu huiduieli, aplauze şi cu o tavă cu rahat. Reacţia liderului PSD: „Ăştia aşa vor să conducă România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Troncota Constantin
FOTO Facebook Troncota Constantin

Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a transmis social-democraţilor care l-au aşteptat la Reşiţa, unde au loc alegeri pentru conducerea organizaţiei, să facă politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti. El a fost întâmpinat cu aplauze de către social-democraţii din Caraş-Severin şi cu huiduieli puternice de către opozanţii săi.

"Să faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti", le-a spus Dragnea celor care îl aşteptau, unii dintre ei având pancarte ale Organizaţiei de Tineret. El este însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni Natalia Intotero.

Dragnea a fost întâmpinat cu aplauze şi cu scandări: "PSD! PSD!" şi "Dragnea! Dagnea!". Pe fundal s-au auzit însă şi huiduieli puternice, liderul PSD comentând: "Ăştia aşa vor să conducă România", arată News.ro. De asemenea, el a anunţat că în sala în care se desfăţoară conferinţa de alegeri sunt şi trei primari PNL.

Printre cei care l-au huiduit pe Dragnea se numără şi două persoane care l-au aşteptat pe Dragnea cu tăvi cu rahat turcesc, dar şi cu cătuşe.

Organizaţia Caraş Severin a rămas fără preşedinte după ce Ion Mocioalcă a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România. Pentru conducerea PSD Caraş-Severin candidează deputata Luminiţa Jivan, pentru funcţia de preşedinte executiv primarul Dumitru Ursu, iar pentru cea de secretar executiv, Ioan Narcis Chisăliţă.

Citeşte şi:

Inspectorul şcolar general din Caraş - Severin i-a jignit pe protestatarii care îl aşteptau pe Dragnea la Reşiţa VIDEO

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite