VIDEO Animalele sălbatice din Munţii Banatului, surprinse de camere ascunse: căprioare, bursuci, mistreţi, vulpi, urşi

VIDEO Animalele sălbatice din Munţii Banatului, surprinse de camere ascunse: căprioare, bursuci, mistreţi, vulpi, urşi

FOTO/VIDEO WILD CS

Wild CS este o asociaţie de mediu din Caraş-Severin, formată de câţiva tineri voluntari care doresc să promoveze frumuseţiile zonei. Tinerii au dat publicităţii imagini cu animale sălbatice surprinse de camere ascunse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Wild CS s-a remarcat până acum prin imaginile suprinse în sălbăticia pădurilor din Munţii Banatului. Prin intermediul paginii de Facebook, voluntarii de la Wild CS au publicat câteva imagini rare cu modul în care convieţuiesc animalele. Căprioare, lupi, urşi, mistreţi şi vulpi, toate sunt personajele filmărilor care arată cât de spectaculoasă poate să fie natura.

Toţi suntem iubitori de natură şi, la un moment dat, am cumpărat nişte camere cu senzor şi ne-am propus să filmăm nişte animale. Vrem să promovăm zona, că de aici a venit Wild, de la sălbăticia din Caraş-Severin, vrem să derulăm proiecte care au legătură cu biodiveristatea din Caraş-Severin, tot ce înseamnă floră şi faună, vrem să promovăm potenţialul deosebit din Caraş-Severin pentru că sunt zone cu o sălbăticie şi o frumuseţe ieşite din comun şi poate printre puţinele locuri virgine pe care le mai avem în ţara asta. Caraşul e judeţul cu cele mai multe arii protejate”, spune Ciprian Floare, care este şi preşedintele asociaţiei.  

Căprioarele sunt animalele surprinse cel mai des pe camerele celor de la Wild CS, însă în filmări mai apar şi alte personaje, în combinaţii destul de interesante: mistreţ împreună cu câteva vulpi, mistreţ cu un bursuc, urşi, cerbi şi chiar o pereche de corbi la împerecheat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările