Un şofer acuză un lanţ cunoscut de benzinării că i-ar fi vândut combustibil cu apă. Ce spun reprezentanţii companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un reşitean a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ceea ce susţine că ar fi bidoane pline cu motorină combinată cu apă. Şoferul spune că a scos combustibilul din rezervorul maşinii, după ce ar fi alimentat la Lukoil, în Reşiţa.

“Lukoil Reşiţa!!!! 10 litri de apă din 50 cât am băgat. Rog toţi prietenii să distribuie, să vadă toată Reşiţa ce motorină au nemernicii de la Lukoil. Dacă nu scoteam tot din maşină şi nu schimbam filtru, nu mai pornea niciodată”, a scris reşiţeanul pe Facebook.

Reprezentanţii companiei au declarat pentru Adevărul că sunt la curent cu situaţia sesizată, însă susţin că aceasta nu este reală.

“S-a prezentat un domn, ieri, pe data de 6 noiembrie, cu nişte recipiente din plastic, spunând că pe data de 1 noiembrie a alimentat de la noi şi maşina nu a mai mers şi a scos acele produse din rezervor. El s-a prezentat la staţie, unde şeful de staţie a luat probe din pompe, de la rezervorul de unde a spus că a alimentat, şi în prezenţa dumnealui a verificat cu pastă de apă combustibilul. Produsele arătau bine, fără impurităţi, rezultatul fiind lipsă apă. De pe data din 31, de când a avut loc ultima recepţie de carburanţi, la staţie au alimentat mai mult de 1.000 de clienţi, care nu au sesizat nimic.

Dumnealui a fost îndrumat de şeful de staţie, conform protocolului, să facă o reclamaţie la ANCP. Numai că dumnealui a plecat şi a ales această cale virtuală. Noi nu am primit nicio sesizare de la ANPC, deşi ei iau legătura imediat dacă se întâmplă aşa ceva. Am trimis proba şi la un laborator acreditat, chiar dacă avem posibilitatea şi în staţie să verificăm. Pe de altă parte lumea alimentează în continuare, pentru că eurodiselul este bun”, a declarat Roxana Cepoi, şef serviciu carburanţi Lukoil România.

Postarea reşiţeanului a devenit repede virală şi a adunat mii de redistribuiri şi comentarii.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite